You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

HI-Tech & Industri Messe

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 3.-5. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle. Endvidere viser vi vore pallereoler og andre smarte lagerløsninger til dit lager. Med egen udvikling, konstruktion, produktion, et stort know-how og erfaring med flere forskellige typer af…

Læse hele nyheden

MAKITA SKIFTEDE LAGERHOTELLER UD 
MED EN MODERNE LAGERHAL OG 
FIK 5.000 EKSTRA PALLEPLADSER

Siden 1991 har Makitas danske hovedsæde ligget i Horsens, hvor mere end 70 medarbejdere er beskæftiget. I dag er Makita førende inden for elværktøj og tilbehør, og det kræver selvsagt et højt serviceniveau – Levering fra dag til dag er en af grundstenene. Det er kun muligt med et top effektivt og velfungerende lager.  Gennem de…

Læse hele nyheden

We are taking the steel into the future

It encourages us to think and act in new ways and actively take part in the developments that are underway in many areas. Developments that include new possibilities and innovations in materials, techniques and ways of working. Every step, big or small, in the right direction is important. When we say “We are taking steel…

Læse hele nyheden

40.000 pallepladser til Nowaste Logistics

EAB leverer 40.000 pallepladser til Nowaste Logistics. Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden om løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.

Læse hele nyheden
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nyt lager hos et ungt og ekspansivt firma

Watt Heating i Eslöver er en ung og ekspansiv virksomhed, som sælger produkter til vandbåren varme. For at kunne fortsætte deres ekspansive vækst, flyttede de i 2020 ind i meget større og bedre egnede lokaler i Eslöv.

Læse hele nyheden

Højlager til Cejn i Skövde

Det stigende behov for lynkoblingsløsninger inden for de fleste områdesegmenter har betydet, at Cejn imødekommer denne efterspørgsel ved at bygge et nyt centrallager og åbne op for mere produktionsplads.

Læse hele nyheden

Forskellige pallereolløsninger hos 1337 Logistics

Zimply Solved er en virksomhed, der oprindeligt fokuserede på rådgivning inden for logistik. For at udvide mulighederne for at hjælpe deres kunder valgte de også at investere i tredjepartslogistik, dvs. at styre hele logistik- og forsyningskæden som en tredjepart mellem producent og kunde.

Læse hele nyheden

Radio shuttle giver Cyklop 80% flere pallepladser på det eksisterende areal

Da Cyklop samlede afdelingerne og flyttede deres lagervirksomhed, havde de brug for at maksimere antallet af pallepladser på det eksisterende areal. De havde også brug for en effektiv håndtering af paller i forskellige størrelser, hvor de samtidig kunne benytte FIFO-metoden på den mest effektive måde.

Læse hele nyheden

Flytning og ny installation af Recipharms nye smalgangslager

Flytning og ny installation af Recipharms nye smalgangslager Recipharm er en svensk medicinalvirksomhed inden for kontraktproduktion. Til et af sine lagre har man valgt EAB som leverandør af lagerindretning. EAB er blevet betroet opgaven med at flytte og montere Recipharms nye smalgangslager.

Læse hele nyheden

Mød vores portekspert – Lars-Göran Fahlén!

Lars-Göran Fahlén, eller Lasse som de fleste kalder ham, kender vores porte ud og ind. > Hvem er du, og hvad arbejder du med?– Mit navn er Lars-Göran Fahlén, eller bare Lasse som de fleste kalder mig. Jeg bor i Smålandsstenar og elsker skov og natur. Jeg har arbejdet som sælger hos EAB siden 1988.>…

Læse hele nyheden