You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Siden 1991 har Makitas danske hovedsæde ligget i Horsens, hvor mere end 70 medarbejdere er beskæftiget. I dag er Makita førende inden for elværktøj og tilbehør, og det kræver selvsagt et højt serviceniveau – Levering fra dag til dag er en af grundstenene. Det er kun muligt med et top effektivt og velfungerende lager. 

Gennem de sidste 24 år har logistikchef Erik Boldt haft sin daglige gang på lageret og sørget for, at det kører som en Nyopladet Makita 18V Slagboremaskine LXT. Derfor var det også hans opgave at finde den helt rette leverandør af lagerindretning til det nye lager på 17.000 kvm, der i efteråret 2022 stod klar som en del af det nybyggede domicil på 20.000 kvm.

Den gode dialog gjorde forskellen

Der var rift om at komme med i udbuddet.
4 udbydere var i spil – en af dem var EAB Lagerindretning. Erik havde tidligere haft en god dialog med salgskonsulent Jes Hedelund Boelt, og han var slet ikke i tvivl om, at EAB skulle have lov at komme med deres bud på en optimal løsning. Den gode dialog har fortsat gennem de knap 2 år, der gik fra den nye bygning kom på tegnebrættet til de første paller fik deres plads i reolerne i den imponerende lagerhal. 

“…det er super hyggeligt og det er jo dejligt, det også kan være det, selvom det er noget med arbejde at gøre.”
Erik Boldt, Makita

Læs mere her

Del

Indsendt nedenfor