You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Da vi startede med at opbygge vores brand var det med fokus på begrebet Built to last. Det er et løfte, som vi giver vores kunder, og som vi hele tiden bestræber os på at leve op til. Built to last. er et registreret varemærke i Sverige og ejes af EAB.

EAB har meget at byde på inden for begrebet Built to last.®, ikke mindst når det gælder relationer og løfter, men vi vil gerne fortælle mere detaljeret om, hvad det er, der gør, at vores løsninger holder. Derfor har vi skabt EAB Engineering Principles™.

Fakta og forklaringer

Engineering Principles™ er et koncept, der beskriver, hvordan vi tænker helt ned i detaljen, når det gælder konstruktion og holdbarhed. Her finder du fakta om og forklaringer på principper, love og regler, som vi altid følger, når vi designer og fremstiller vores lagerindretning, porte og stålbygninger.

Holdbarhed over tid

Det er en måde at forklare, hvorfor EABs produkter skiller sig ud, og hvorfor vi kan garantere, at de holder. Men fremfor alt er det, så du som kunde kan føle dig tryg og være sikker på at få en produktløsning, der fungerer lige så godt i starten som i mange år fremover. Det handler om sikkerhed, men det gør også løsningen til en meget god investering, når det gælder omkostninger.

Over EAB built to last

ER DU NYSGERRIG PÅ AT FÅ MERE AT VIDE MERE OM EAB? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os