You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

I produkter

EABs produkter er resultatet af et egenudviklet koncept, der dækker hele processen, lige fra materialevalg til det endelige monterede produkt. EABs Engineering Principles™ udgør en væsentlig del af dette koncept.

læs mere om, hvorfor den er Built to last

I længden

Det starter som en ide, vokser til en vision og resulterer i en tegning, en konstruktion, et byggeri og en færdig løsning til din virksomhed. Hos EAB er vi med dig hele vejen fra idé til endelig udførelse – et resultat, der holder mange år ud i fremtiden.

Vores relationer

Vi plejer vores relationer til kunder, medarbejdere, leverandører og omverdenen gennem gensidig engagement, lydhørhed, fleksibilitet og krav til kvalitet.

I tid

Hos EAB tænker vi langsigtet, når vi investerer, indgår et samarbejde, ansætter eller på anden vis starter noget nyt op.

de belofte van EAB Built to last

EABs bog om holdbarhed

Built to last, siger alt om, hvad vi tænker og hvordan vi agerer hos EAB. Det er et løfte, som vi ikke bare giver til vores kunder, men også til vores medarbejdere, leverandører og alle andre, som vi har en relation til.

Læs vores ”Holdbarhedsbog” her.