You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
portar

Designline

Vores koncept Designline er skabt til dig, som ønsker valgfrihed ved din portbestilling. Med EAB Designline har du nemlig mange muligheder for at få porte, der svarer lige netop til dine krav og ønsker, som følge af en meget fleksibel produktion, holdbart materiale, kyndige medarbejdere og vores vilje til at skabe nyt. Det betyder, at vi kan tilbyde en portløsning ud over det sædvanlige.

 VI HAR DIN FARVE

Alle vores porte er varmeforzinkede som standard. Derudover kan du vælge mellem flere forskellige typer ekstra overfladebehandlinger, alt efter hvilken type miljø porten anbringes i. Du kan vælge lakeret metal som fyldning og en anden farve på selve rammen. Eller hvad med en træfyldning med lakeret ramme? Farve, fyldning og overfladebehandling er altså helt op til dig.

ET GLASKLART VALG

De fleste tilstræber at skabe lyse rum i nybyggeri eller ved ombygninger. Og lys kræver glas i en eller anden form. Vælger du en port fra EAB med et bestemt glas, får du ikke blot et stort lysindfald – afhængigt af den valgte type glas giver porten også en særdeles god beskyttelse mod støj og kulde (ned til 1,1 i U-værdi). Du kan naturligvis også få farvet glas og/eller glas med indbygget soldæmpning

HOLD KULDEN UDE

Har du en bygning med krav til høje isoleringsværdierne, klarer EABs porte også det. Uanset om du vælger en glas- eller stålfyldning, kan du få en port med særdeles god U-værdi og bibeholde kravene til design og funktion – noget som er muligt med eksempelvis en sandwichkonstruktion.

Vikport til lagerbygning

STÅL, SOM HOLDER

EABs porte er fremstillet af stål og er baseret på en rammekonstruktion. Så langt ligner vores porte hinanden, men der stopper ”standarden” også. Takket være stålets styrke og iboende egenskaber kan vi konstruere porte med stort set hvilken så helst størrelse glasparti, adgangsdøre i samme stil, brudt kuldebro m.m. Alt sammen uden at gå på kompromis med hverken styrke, holdbarhed eller funktion.

UDNYT VORES VIDEN OG ERFARING

Du kan drage nytte af vores viden i mange situationer. Ikke mindst som indledningsvis rådgivning. Vi hjælper efterfølgende dig med alt fra konstruktion og produktion til hultagning og montage. Velkommen!

Port Plus

Når du henvender dig til EAB, får du ikke blot en port- eller dørløsning. Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigmonteret produkt, og du får en meget høj fleksibilitet i forhold til designet med konstruktion og produktion under samme tag. Vi kalder det Port Plus – og her ser du nogle af fordelene, som skaber merværdi for din virksomhed::

Design og valgmuligheder

+ Masser af muligheder for at påvirke udseendet, så porten passer præcist til din virksomhed
+ Foldeport helt i glas
+ Rammeopbygget foldeport med brudt kuldebro
+ Eget malerværksted, så du kan få porten i en valgfri NCS S-farve
+ Sort eller mørkebrun metalfarve
+ Indfældede adgangsdøre

Service og hurtighed

+ Svenskfremstillet eldrevet mekanisme, som tåler vores vanskelige klimaforhold
+ Der kan fås reparationssæt med skruebare karm- og mellemhængsler
+ Der kan fås skruebare erstatningsmetalplader ved skader på portbladet
+ Vi har gemt tegninger og øvrige oplysninger om alle porte fra 1970’erne og fremefter


Lang holdbarhed i det nordiske klima

+ Svenskfremstillet eldrevet mekanisme, som tåler vores vanskelige klimaforhold
+ Smørbare karm- og mellemhængsler
+ Varmeforzinket overfladebehandling
+ Forskellige alternativer til portkarme, såsom L-stål, firkantrør og bukkede U-profiler, der er grundede eller varmeforzinkede

Sikkerhed og funktion

+ Bagkantssikringer på adgangsdøre fås som ekstraudstyr
+ Isolerglas D4-18 med U-værdien 1,1
+ Isolerglas med soldæmpningsglas
+ Isolerglas med farvet glas
+ 7 forskellige isoleringsmuligheder: uisoleret, 40 mm, 60 mm, 45 mm, 55 mm, 65 mm og 75 mm (de fire sidste med brudt kuldebro)

Maksimerede mål

+ Portbredde op til B = 6000 mm i 4-delt udførelse, både hånddrevet og eldrevet
+ Porthøjde over H = 7000 mm
+ Portbredde op til B = 11000 mm i 6-delt, hånddrevet udførelse
+ Portbredde op til B = 3000 mm i 2-delt, eldrevet udførelse
+ Maks. adgangsdørbredde til stående rør i portsektionen, stabile adgangsdøre

VI HJÆLPER DIG GERNE!

Kontakt os, og sammen finder vi den mest effektive og rentable løsning til din virksomhed.

Silvana Hristova

Projekt koordinator