You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

LØSNINGER

EABs industriporte er berømte for deres pålidelige funktion, dag ud og dag ind, samt deres lange holdbarhed. Vores opskrift på succes er, at vi altid tager udgangspunkt i en robust grundkonstruktion. Med varmeforzinkning og svejsning af alle detaljer kræver porten kun minimal vedligeholdelse og service – den er med andre ord en langsigtet investering. Vælg mellem store porte helt i glas i en valgfri NCS-farve, mellem forskellige isoleringsgrader, og vi kan sørge for elektrisk drift, som passer præcis til portens anvendelsesmåde. Det er din port – og dit design.

Vikport til lagerbygning

HENT INSPIRATION OG FIND DEN RIGTIGE PORT TIL DIG

Her hos EAB kan vi tilbyde individuelt tilpassede og måltilpassede porte, hvilket betyder, at du har mulighed for at tilpasse dine porte fuldstændigt i forhold til dine præferencer og ønsker. Her kan du hente inspiration og se nogle af de muligheder, der findes, når du skal vælge din port.

Inspirationsbilleder

Book rådgivning med en af vores eksperter

Book rådgivning

FÅ EN INDIVIDUELT TILPASSET PORT SOM HOLDER TIL DIT BRUG

Mulighederne for en individuelt tilpasset port er uendelige. Byg din port, så den passer perfekt til dine ønsker og behov, og skab noget helt exceptionelt.

Få en individuelt tilpasset port

HVAD KOSTER DET?
FÅ STYR PÅ
PORTENS PRIS

PRISFORESPØRGSEL

VI HJÆLPER DIG MED MONTAGE OG SERVICE

Montage og service

Nyheder om Porte

Mød vores portekspert – Lars-Göran Fahlén!

Lars-Göran Fahlén, eller Lasse som de fleste kalder ham, kender vores porte ud og ind. > Hvem er du, og hvad arbejder du med?– Mit navn er Lars-Göran Fahlén, eller bare Lasse som de fleste kalder mig. Jeg bor i Smålandsstenar og elsker skov og natur. Jeg har arbejdet som sælger hos EAB siden 1988.>…

Læse hele nyheden

”Vi blev anbefalet at købe EAB-porte, og vi er meget tilfredse med den beslutning”

Kyllingerne på Sundfågel har fået en ny stald, og EAB har haft det privilegie at levere porte til bygningen via vores kunde Lindbergs Bygg i Bergkvara. Den topmoderne stald er udstyret, så den lever op til Sveriges strenge krav til dyrehold og bæredygtighed.

Læse hele nyheden

”Jeg synes, vi har et rigtigt godt samarbejde med EAB”.

Efter mere end 30 år i drift var det på tide at udskifte de gamle EAB-porte, og vi er glade for, at valget faldt på vores porte igen. Kunden er Fransson Bygg i Värnamo, og vi er taknemmelige for, at de har vist os den tillid, at vi kan levere til deres projekt igen.

Læse hele nyheden