You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Én kontaktperson gennem hele projektet

En løsning fra EAB er skabt til at holde i årtier, uden udløbsdato – ligesom vores kunderelationer. Du har altid den samme kontaktperson igennem hele projektet – lige fra start til slut.

Fokus på effektivitet og rentabilitet

Måske har du allerede et billede af, hvilket pallesystem, du har brug for. Men hvis vi ser muligheder for at gøre dit lager endnu mere effektivt, udarbejder vi også en alternativ løsning, så du kan sammenligne de to forslag.

DET ER SJÆLDENT, AT VI KOMMER PÅ NYE LØSNINGER

Med vores mangeårige erfaring kommer vi sjældent med nye løsninger – vi har allerede set og lavet det meste. Dette betyder, at vi også ved, hvad der fungerer og kræves til netop din virksomhed.

Daniel Wellington

INGEN OVERRASKELSER

Vi kommer ikke med nogen overraskelser, og derfor tegner vi dit lager i vores tegneprogram, så du som kunde kan se, hvordan det endelige resultat bliver. På dette stadie i projektet kan vi vende og dreje hver eneste lille del, indtil vi er helt enige og overbeviste om, at vi er nået frem til den helt rigtige løsning.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

LEVERING OG MONTAGE

Når den endelige beslutning er taget, planlægger vi leverancer og montage, så hele forløbet kan ske så problemfrit som muligt. De fleste af vores kunder lader os også håndtere montagen af inventaret. Så ved både du og vi, at det fungerer, som det skal – og at det holder.