You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

LØSNINGER

Vi hjælper dig med at optimere dit lager ved at skabe den optimale løsning til netop dine behov. Alt fra mindre lager med få pallereoler helt op til fuldautomatisk lager med tusindvis af pallepladser. Vi står klar til at hjælpe dig med indretning og rådgivning sådan at du kan udnytte dit lagers fulde kapacitet.

EAB Built to Last

Book rådgivning med en af vores eksperter

Book rådgivning

Projektering fra idé til levering

Når vi har et nyt projekt, er vi med hele vejen, lige fra behovsanalysen over ideen til den endelige reol på stedet.

Få hjælp til dit projekt

Projektering Eftersyn af dine reoler

Et eksperteftersyn af dine reoler foretages af en teknisk kyndig/kompetent person mindst én gang om året. EAB tilbyder eftersyn af alle færdige installationer.

Eftersyn af reoler

Nyheder om Lagerindretning

EAB tager endnu et skridt i sin bæredygtighedsindsats og bruger emissionsfrit stål til profilprodukt

Stålet har en plads i fremtiden “Hos EAB er vi overbeviste om, at stål fortsat vil have en plads som konstruktionsmateriale i fremtiden. Som en stor indkøber af stål ønsker vi at leve op til vores ansvar ved at drive og tage aktivt del i udviklingen af fossilfrie alternativer. Det gør vi dels ved at…

Læse hele nyheden

MAKITA SKIFTEDE LAGERHOTELLER UD 
MED EN MODERNE LAGERHAL OG 
FIK 5.000 EKSTRA PALLEPLADSER

Siden 1991 har Makitas danske hovedsæde ligget i Horsens, hvor mere end 70 medarbejdere er beskæftiget. I dag er Makita førende inden for elværktøj og tilbehør, og det kræver selvsagt et højt serviceniveau – Levering fra dag til dag er en af grundstenene. Det er kun muligt med et top effektivt og velfungerende lager.  Gennem de…

Læse hele nyheden

40.000 pallepladser til Nowaste Logistics

EAB leverer 40.000 pallepladser til Nowaste Logistics. Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden om løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.

Læse hele nyheden