You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

LØSNINGER

Vi hjælper dig med at optimere dit lager ved at skabe den optimale løsning til netop dine behov. Alt fra mindre lager med få pallereoler helt op til fuldautomatisk lager med tusindvis af pallepladser. Vi står klar til at hjælpe dig med indretning og rådgivning sådan at du kan udnytte dit lagers fulde kapacitet.

EAB Built to Last

Book rådgivning med en af vores eksperter

Book rådgivning

Projektering fra idé til levering

Når vi har et nyt projekt, er vi med hele vejen, lige fra behovsanalysen over ideen til den endelige reol på stedet.

Få hjælp til dit projekt

Projektering Eftersyn af dine reoler

Et eksperteftersyn af dine reoler foretages af en teknisk kyndig/kompetent person mindst én gang om året. EAB tilbyder eftersyn af alle færdige installationer.

Eftersyn af reoler

Nyheder om Lagerindretning

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 5.-7. oktober

 EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 5.-7. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle. Endvidere viser vi vore pallereoler, rullebaner og andre smarte lagerløsninger til dit lager.   Hente din kode til gratis entré til messen her.

Læse hele nyheden

Lars Endrup Jacobsen ny adm.direktør for EAB Lagerindretning A/S

Det er med stor glæde, at EAB kan meddele, at Lars Endrup Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør for EAB Lagerindretning A/S. I sin rolle som administrerende direktør vil Lars have det strategiske ansvar for selskabets udvikling på det danske marked og frem for alt have et stort operativt ansvar inden for salg, markedet og projektledelse. For EAB indebærer rekrutteringen en stor satsning på det danske marked, hvor man ser et stort vækstpotentiale.

Læse hele nyheden

40.000 pallepladser til Nowaste Logistics

EAB leverer 40.000 pallepladser til Nowaste Logistics. Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden om løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.

Læse hele nyheden