You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden til løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.


I 2018 blev der opført en stor logistikbygning med den absolut bedst mulige placering i forhold til E6/E4. Her håndteres primært mærker som Trademax, Chili og Furniturebox. Mange nye logistikbygninger er bygget med enkle og monotone facader, men i dette tilfælde har man tænkt anderledes og bygget pæne og spændende bygninger. Det ses ikke mindst, når det er mørkt, hvor facaden prydes af en flot lyssætning.

For at håndtere og opbevare godset på en smart, effektiv og sikker måde valgte man EAB Omega pallereoler. Ekstra lange hylder giver en høj grad af fleksibilitet sammen med netbjælkeplan, da godset ofte er stort og let og kommer på paller af varierende kvalitet. Tværtransporten af gods sker i en ekstra bred truckgennemkørsel.

Vi havde et par specifikke ønsker til projektet. Vi bestilte blandt andet ekstra bøjler for at kunne placere tunge og uhåndterbare møbler på meget lille plads og ekstra høje stolpebeskyttere.

Victor Strånge, driftsleder hos Nowaste Logistics

438 METER LANG GANG

Allerede efter kort tid var lageret fuldt, og vi begyndte at se på den udvidelse, der var inkluderet i planen fra starten. Med bygningsstart i vinteren 2019 blev bygningen forlænget mod nord og hallen rummer nu 40.000 pallepladser. Hallen er på i alt 48.400 m2 og gangen til tværgående transport er nu 438 meter lang og 4,5 meter bred.

Vi valgte EAB som leverandør på grund af deres høje kvalitet og gode ry. Vi er meget tilfredse med den hurtige respons, vi har fået på vores spørgsmål, og har afgivet supplerende ordrer! Projektet holdt tidsplanen, der har været ganske få problemer, og det som skulle leveres, er også blevet leveret.

Victor Strånge, driftsleder Nowaste Logistics

Selvom grunden nu er fuldt udbygget, så slutter det ikke her – Nowaste fortsætter med at ekspandere for at konsolidere deres position som en førende 3PL-spiller.

”Både jeg og EAB kan lide kyndige og krævende kunder, som er dygtige og som engagerer sig fuldt ud i deres projekt. Nowaste er netop sådan en kunde, hvilket gør os glade og ekstra stolte over at de har valgt os”, fortæller Magnus Ullerås, sælger og projektleder for lagerindretning hos EAB.

Om Nowaste Logistics

Nowaste Logistics er mere end en leverandør af skræddersyede logistikløsninger. Vi påtager os rollen som kundens logistikafdeling, hvilket betyder, at vi arbejder tæt sammen med kundens virksomhed og bliver en samarbejdspartner i det daglige arbejde. Det er grundlæggende for at opnå effektive og bæredygtige løsninger, der udvikler kundens forretning og dermed gør dem mere konkurrencedygtige.

Nowaste arbejder med kunder inden for flere forskellige brancher og segmenter med en klar skalerbarhed. Alt lige fra ferskvarer til jern- og byggeprodukter, møbler og tøj. I kraft af vores store viden og mangeårige erfaring inden for logistik kan vi tilbyde komplette løsninger, konsulentopgaver og internt udviklede IT-systemer, hvilket gør os til en af ​​branchens skarpeste inden for tredjepartslogistik. Nowaste er en værdidrevet virksomhed med kernekompetencer inden for automatisering, IT og personale.

Vi tror også på motiverede og engagerede medarbejdere, hvilket betyder, at vi løbende gennemfører uddannelses- og udviklingsprogrammer, der giver værktøjer til den enkelte medarbejder til at nå både deres egne såvel som virksomhedens mål. Nowaste Logistics har i dag tolv terminaler i Helsingborg og omegn.

 

Læs mere på www.nowastelogistics.com

Del

Indsendt nedenfor

Lignende nyheder

HI-Tech & Industri Messe

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 3.-5. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle. Endvidere viser vi vore pallereoler og andre smarte lagerløsninger til dit lager. Med egen udvikling, konstruktion, produktion, et stort know-how og erfaring med flere forskellige typer af…

Læse hele nyheden
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nyt lager hos et ungt og ekspansivt firma

Watt Heating i Eslöver er en ung og ekspansiv virksomhed, som sælger produkter til vandbåren varme. For at kunne fortsætte deres ekspansive vækst, flyttede de i 2020 ind i meget større og bedre egnede lokaler i Eslöv.

Læse hele nyheden

Forskellige pallereolløsninger hos 1337 Logistics

Zimply Solved er en virksomhed, der oprindeligt fokuserede på rådgivning inden for logistik. For at udvide mulighederne for at hjælpe deres kunder valgte de også at investere i tredjepartslogistik, dvs. at styre hele logistik- og forsyningskæden som en tredjepart mellem producent og kunde.

Læse hele nyheden