You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Nytt lager hos ungt och expansivt företag

Watt Heating i Eslöv er et ungt og ekspansivt firma, som sælger produkter til vandbåren varme, blandt andet radiatorer og håndklædetørrere. Takket være et bredt og dybt sortiment, hurtige leverancer, høj kvalitet og en ægte serviceånd er virksomheden vokset kraftigt i de senere år.

For at kunne fortsætte deres ekspansive vækst, flyttede de i 2020 ind i meget større og bedre egnede lokaler i Eslöv.

Efter en omhyggelig evaluering valgte man EABs Omega pallereoler til det nye lager. For at få høj sikkerhed og fleksibilitet valgte de at forsyne reolen med stolpebeskyttere og påkøringsværn, men også forskellige typer af netbjælkeplaner og bjælkeindlæg, så det er muligt at håndtere paller af forskellig kvalitet og forskellige dimensioner.

Log Plus – Merværdi
for dit lager

Log Plus er vores servicetilbud inden for lagerinteriører. Her drager du fuld fordel af vores lange erfaring fra alle typer brancher og virksomheder. I sidste ende betyder det, at du får nøjagtigt den rigtige indretning og flow. Din sælger hos EAB har altid det overordnede ansvar. Du behøver kun at have kontakt med en person, der sikrer, at din løsning er effektiv, sikker og langsigtet.

  • 5 års garanti
  • Skisser, projektledning, konstruktion och montage
  • Brett sortiment av beprövade produkter
  • En och samma kontaktperson genom hela projektet
  • Produktion och produktutveckling på samma ställe
  • Egen test- och provavdelning
Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter

Lignende nyheder

Forskellige pallereolløsninger hos 1337 Logistics

Zimply Solved er en virksomhed, der oprindeligt fokuserede på rådgivning inden for logistik. For at udvide mulighederne for at hjælpe deres kunder valgte de også at investere i tredjepartslogistik, dvs. at styre hele logistik- og forsyningskæden som en tredjepart mellem producent og kunde.

Læse hele nyheden