You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Niels Jørgen Hahn

Salgskonsulent
Bornholm, Fyn, Sjælland

Torben Rosted

Salgskonsulent
Færøerne, Nordjylland

Jes Hedelund Boelt

Key Account Manager
+45 4060 8711

Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig!

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål fra vores kunder.

Se alle spørgsmål og svar

Tilbyder I montage af porten?

Ja, vi tilbyder montage samt måltagning. Læs mere her.

Direkte link
Kan jeg få glas i portene?

Ja, du kan få glas i den ønskede højde og vælge det ønskede antal glassektioner. Det er ligeledes muligt at få partier helt i glas. Du er velkommen til at kontakte en af vores sælgere for at få mere at vide.

Direkte link
Hvilken port skal jeg bestille?

Til porte med en størrelse op til 3×3 m anbefaler vi som regel en slagport eller en tredelt foldeport, og har du behov for en større port end det, er det altid en foldeport. Vi kan levere porte på op til 50 m2 afhængigt af placering og anvendelsesområde. Du er velkommen til at kontakte en af vores sælgere for at få nærmere oplysninger.

Direkte link
Hvor lang garantitid har I?

Vi tilbyder markedets længste garantitid på 10 år for vores porte. Vi ved, at de holder. Vores kunder har fuldt fungerende porte selv efter 30 år.

Direkte link
Hvad er jeres standardmål?

Vi fremstiller den pågældende port på bestilling og tilpasser porten præcist til dine mål og ønsker. Du er velkommen til at kontakte en af vores sælgere for at få nærmere oplysninger.

Direkte link
Kan man bestille en port efter mål?

Ja, vores porte er fuldstændigt måltilpassede og individuelt tilpassede, hvilket betyder, at vi fremstiller porten ud fra dine mål og ønsker. Du er velkommen til at kontakte en af vores sælgere for at få nærmere oplysninger.

Direkte link

Kundecase

Her ser du nogle af vores nyeste kunder og de løsninger, som vi har skabt sammen med dem.

EAB var med i Smart Ytas opstartsproces fra begyndelsen, som startede for knap to år siden. Siden da er det gået hurtigt. Ni måneder efter det første spadestik blev taget til det første byggeri, var lokalerne solgt og indflytningsklar. Nu har virksomheden bygget hele tre ejendomme med hver 26 lokaler, og yderligere ejendomme er i støbeskeen. Derfor var det meget vigtigt for Smart Yta at samarbejde med leverandører, som kunne tilbyde høj kvalitet gennem hele processen, og produkter, der holder i lang tid fremover.

Læs mere her

Hos Alexander og Philip Malmnäs på den idylliske Lilla Hårsabäcks Gård uden for Våxtorp, føler man sig straks hjemme. Da de flyttede derhen i 2008. var planen at satse på malkekøer, hvilket de også gjorde de første syv år.

Læs mere her

Däckenter i Anderstorp blev grundlagt i 1970 af Anders Åstmar, men har siden 2007 været ejet af sønnen, Henrik. De har i dag tre ansatte. Hos Däckcenter finder man også et dækhotel, hvor der i øjeblikket opbevares dæk til ca. 900 biler. Lokalerne blev bygget i 1982 og blev på daværende tidspunkt udstyret med porte fra EAB, nemlig to manuelle og indadgående foldeporte med pladebelægning. Dengang var det usædvanligt store porte, der blev monteret, med en bredde på 3,6 meter og en højde på godt 5 meter. I dag viser det sig at være perfekte mål, så også nutidens lastbiler kan køre ind, selvom de er betydeligt højere end lastbilerne i 1980’erne.

Læs mere her
ellos logist center 1

Ellos Group er en førende e-handelskoncern i Norden med virksomhederne Ellos, Jotex, Stayhard og Homeroom. I tæt kontakt med deres millioner af kunder stræber de konstant efter at udvikle og tilbyde attraktive tilbud inden for mode og hjemmeprodukter til hele familien.

Ellos Group er kunden altid i centrum. Ellos Group – med hovedkontor i Borås – er aktiv i alle de nordiske lande. Ellos Group har ca. 550 medarbejdere og omsætter for omkring 2,6 mia. SEK.

www.ellosgroup.se

Læs mere her