You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

I dag er der kødkvæg og får på gården, og naturligvis Lucas, en hvid west highland-terrier, som sørger for ro og orden. De driver gården sammen, men hvor det især er Philip, der brænder for landbrug, slår Alexanders hjerte for indretning, planter og ægte håndværk. I de første år i Horsabäck arbejdede Alexander i flere forskellige butikker i Båstad, både som blomsterhandler og dekoratør, mens drømmen om egen butik voksende sig stærkere. Da portene gik op til Malmnäs Möbler & Interiör i 2014, var det primært en blomsterbutik, men gennem årene har de charmerende lokaler ændret udseende, og butikken er frem for alt blevet udvidet.

– Vi har jo butikken i samme bygning, som vi har dyrene i, og i denne del var der stalde til heste og grise. De tidligere ejere havde liggehøns på førstesalen, fortæller Alexander. Vi startede med først et par rum, og vi har efterfølgende istandsat alle rum hen ad vejen. Jeg elsker at lave om og flytte om, og forrige år indvidede vi butikkens førstesal. Vores port fra EAB er blevet som en port mellem to verdener! Dyr og landbrug på den ene side og en interiørbutik med alt, hvad hjertet begærer, på den anden.

Alexander og Philip valgte en klassisk EAB-port til kostalden, en firdelt manuel foldeport med galvaniserede plader og adgangsdør. Der skal monteres endnu en port på gården, og denne gang skal det sandsynligvis være en, der er beklædt med træ, for at give et endnu mere landligt indtryk.

“For os er det så vigtigt med relationen med kunden, håndværket og kvaliteten. En af grundene til, at vi valgte EAB er, at vi fornemmer, at dette er præcist lige så vigtigt for jer som for os. Vi sælger luksusmøbler, så selvfølgelig skal vi have luksusporte!”

Alexander, Malmnäs Möbler & Interiör

OM MALMNÄS MÖBLER & INTERIÖR

Malmnäs Möbler & Interiör kan tilbyde et lækkert udvalg af møbler og interiør til hjemme. De tilbyder ligeledes homestyling med henblik på at skabe et levende, personligt og smukt hjem.

www.malmnas.com