You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
BIJ ELLOS ZIE JE EAB ZIJN DIVERSITEIT EAB

INVESTERING I DET NYE LOGISTIKCENTER

Med det nye logistikcenter på Viared i Borås har man samlet hovedparten af ​​Ellos Home-aktiviteter, deres eget mærke inden for boligindretning og tekstiler, ét sted og er gået fra fire mindre lagre til et stort. Udover lagrene har man også indviet en outletbutik på stedet. Hos EAB er vi glade og stolte over at have fået lov til at levere både stålkonstruktioner, lagerindretning og sikkerhedsdøre til det nye logistikcenter.

Den perfekte løsningen

EAB har leveret konstruktion, tag og vægge til den næsten 30.000 m2 store bygning. Bygningen har en indvendig frihøjde på 10 meter og er bygget med tanke på fremtiden – den nordlige gavl er allerede forberedt til at kunne blive udvidet. Vi har også leveret en balkon samt søjler og metalplader til den interne lagerbutik Ellos Outlet. Stålkonstruktionen med tilhørende leverancer er bestilt af byggeri- og ejendomsudviklingsfirmaet Bockasjö som ordregiver.

Jonatan Eriksson_svartvit

UDFORDRENDE PROJEKT

Dette var virkelig et specielt projekt for mig, da det er den første logistikbygning, som jeg selv har projekteret. Denne bygning er næsten dobbelt så stor, sammenlignet med tidligere projekter, som jeg har lavet sammen med mine kolleger. I projektperioden får man lidt tunnelsyn, og jeg tænkte mest på bare at producere og komme videre i projektet. Selvom jeg var på arbejdspladsen flere gange under opførelsen, var det nok først under besigtigelsen og bagefter, at det gik op for mig, hvor stort dette projekt egentlig var. Et rigtigt sjovt projekt med mange nye udfordringer og masser af lærdom, siger Jonatan.

BIJ ELLOS ZIE JE EAB ZIJN DIVERSITEIT EAB

Ud over stålkonstruktionen har EAB også leveret lagerindretning til Ellos nye logistikcenter.

– Jeg har arbejdet med Ellos i mange år, og vi har fast leverandør til dem gennem tiderne. Dette er et meget flot og moderne anlæg med mange specialløsninger, da de blandt andet har mange møbel- og tekstilpaller. Disse er ofte ekstra lange og bliver meget lettere at håndtere med tilpassede reoler. Vi er stolte over igen at kunne levere lagerindretning til Ellos i Borås, fortæller Jörgen Svensson, sælger for lagerindretning hos EAB.

Ellos lagrer ikke bare på paller, de har også et stort antal kasser på deres lager. Derfor er der blevet monteret en stor del nethylder, så sprinkleranlæggene kan fungere optimalt i tilfælde af brand.

EAB en ELLOS

– Vi kan faktisk takke Ellos for, at vi begyndte at levere nethylder i første omgang. Da de tidlige kontakter kom i stand med Ellos i starten af vores samarbejde, var nethylder en del af deres forespørgsel, og da vi kunne løse dette, blev det starten på et langt og godt samarbejde. Som altid er vi ivrige efter at finde den bedste løsning sammen med vores kunde, og her er det virkelig lykkedes, siger Jörgen.

Takket være en mezzaninløsning på 5.000 m2 kunne bygningens areal udnyttes optimalt og dermed give plads til yderligere 10 rækker palle- og lagerreoler. Den totale levering til Ellos har resulteret i cirka 32.000 pallepladser.

Alsidig med alle forretningsområder

Bygningen indeholder også 13 sikkerhedsdøre fra vores portafdeling. Vi er meget glade for at have haft muligheden for at levere et så alsidigt projekt som dette med dele fra alle vores tre forretningsområder.

ellos logist center 1

OM ELLOS

Ellos Group er en førende e-handelskoncern i Norden med virksomhederne Ellos, Jotex, Stayhard og Homeroom. I tæt kontakt med deres millioner af kunder stræber de konstant efter at udvikle og tilbyde attraktive tilbud inden for mode og hjemmeprodukter til hele familien. Hos Ellos Group er kunden altid i centrum. Ellos Group – med hovedkontor i Borås – er aktiv i alle de nordiske lande. Ellos Group har ca. 550 medarbejdere og omsætter for omkring 2,6 mia. SEK.

www.ellosgroup.se