You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Alle faser af projektet er forløbet problemfrit, både med byggefirmaet Granflo Bygg og med EAB, som via dem leverede og monterede alle porte. Vi er supertilfredse og også vældigt stolte over samarbejde, da vi ser EAB som en stor aktør i branchen, som derudover kan levere høj kvalitet her fra Småland. Vi fik lutter lovord fra de referencer, vi talte med, det skaber tillid.
– Daniel Pantzarfelt, medejer af Smart Yta


– Vi har utroligt høj forventninger til vores leverandører, og EAB indfrier dem til overmål. Alt i samarbejdet har fungeret fejlfrit, og derudover har de porte af den højeste kvalitet, siger Andreas Edvardsson, medejer af Granflo Bygg. Portleverancen bestod af 78 firebladede foldeporte med adgangsdør, en række vinduer og plader med blå lakering, alt sammen efter kundens ønske.

– Vi valgte en blå farve på samtlige porte, da det var vigtigt, at farverne på hele bygningen passede til vores virksomhedsprofil. Yderligere krav var, at portene skulle være æstetisk tiltalende og kunne holde i lang tid fremover. Vi vil kunne køre forbi om 10-15 år og fortsat føle stolthed over løsningens udseende, fortsætter Daniel hos Smart Yta.

– Det er utroligt sjovt at være med i Smart Ytas opstartsproces, og vi håber naturligvis på et fortsat godt samarbejde. Det føles rigtigt godt at arbejde med aktører, som også prioriterer holdbarhed og langsigtethed i alt, hvad de gør, siger Niklas Videll, sælger hos EAB.

AD3I3094

OM SMART YTA

OM SMART YTA Smart Yta tilbyder industribygninger i rækkehusstil med ejendomsret, hvor ejeren ikke betaler husleje og har mulighed for at sætte sit helt egen præg på den købte matrikel. Køberne er ofte mindre virksomheder, der har behov for lagerplads, og som ønsker at skabe værdi i virksomheden, men der kan også være tale om privatpersoner. Virksomheden har siden starten af 2018 opført tre ejendomme, og flere er på vej, da både kommuner og mindre virksomheder har vist stor interesse.

www.smartyta.se