You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

– Min første tanke var at skifte til porte, der lignende de tidligere, men blot eldrevne. Men efter at have kigget på jeres hjemmeside, hvor jeg opdagede, at portene helt i glas også fandtes med i en eldrevet version, var valget nemt. Vores valg af porte med så stort lysindfald har virkelig ændret miljøet i rummene, som er blevet meget lysere og mere hyggelige. Vi valgte også soldæmpningsglas for at begrænse varmeindtrængningen, som ellers kan blive ganske stor med så meget glas. Det er også bare dejligt, at portene er så hurtige at åbne og lukke, og at man kan styre begge dele med samme fjernbetjening!

EN SELVFØLGE

For os hos EAB er holdbarhed vigtigt. At EABs porte holder, er noget, som vi står inde for, hvilket Henrik Åstmar fra Däckcenter også bekræfter.

De eksisterende porte blev monteret i 1982 og har siden fungeret i al slags vejr. Grunden til, at Henrik nu valgte at opdatere sin bygning med helt nye EAB-porte skyldtes, at han ønskede eldrevne porte i stedet for manuelle. Der var ingen tvivl om, at de nye porte skulle komme fra EAB.

“– Fordi de gamle porte har fungeret siden 1982 og fortsat fungerer lige godt, var det en selvfølge, at det også skulle være EAB-porte denne gang.”

Henrik Åstmar, Däckcenter

GENBRUG MED EAB

– Da vores gamle porte fortsat fungerede fuldt ud, selvom de har mange år på bagen, satte jeg dem til salg på nettet. Efter knap en uge blev portene solgt til en ny ejer i Sundsvall. Så at EAB holder, det er noget, jeg virkelig kan skrive under på! siger Henrik.

OM DÄCKCENTER

Däckcenter i Anderstorp fører dæk og fælge, der passer til alle tegnebøger – tykke som tynde. Anders, Henrik og Jan har samlet viden og erfaring inden for dækbranchen gennem mere end 55 år. De kan ikke løse alle problemer i verden, men når det gælder dæk og fælge, er de svære at sætte til vægs. De har viden til at anbefale dig de dæk og fælge, som fungerer bedst til dit køretøj, samt give dig alternative i forskellige prisklasser.

www.dackcenter.cc