You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

I sidste uge forlod mere end 120 tons stål vores fabrik, og vores montører er i øjeblikket ved at montere skelettet til et nyt centrallager for Cejn i Skövde. Hallen bliver 15 meter høj, 3200 m2 og med to mezzaninniveauer på hver 1.000 m2. Det er en stor leverance fra EAB og ud over stålkonstruktionen indeholder leveringen også montering af tagplader og tagdækning, betonvægge, sandwich-elementer og stålpladebeklædning, elevatorskakt, trapper og bærende beton-bælkelag på to gulvniveauer.

Cejn har hovedkontor i Skövde. Her udvikler, fremstiller og markedsfører de lynkoblinger og tilbehør inden for områderne pneumatik, hydraulik, væsker og gas. Det øgede behov for lynkoblingsløsninger inden for de fleste af forretningssegmenterne har betydet, at Cejn imødekommer denne efterspørgsel ved at bygge et nyt centrallager og også åbne op for mere produktionsplads.

Projektet sker i samarbejde med Skeppsviken Bygg & Fastighet i Skövde AB.

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter