You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Lagerkapacitet er dyrt, og derfor er et vigtigt at optimere den så meget som muligt. Radioshuttle™ er et satellitlagringssystem, der automatisk håndterer paller i en dybdestablingsreol. Det optimerer kapaciteten og øger samtidig sikkerheden på lageret.

Ved EABs første installation hos Amanda Seafoods A/S var deres frostlager et bekymringspunkt, da de oprindeligt bare stablede pallerne oven på hinanden. Dette betød, at lagerkapaciteten ikke blev udnyttet optimalt, samtidig med at det var en risikabel måde at opbevare pallerne på.

“Virksomheder står ofte i den situation, at de har svært ved at pakke deres reoler så kompakt, som de ønsker det. Det kræver plads at komme til for de traditionelle gaffeltrucks, og hvis du stabler i højden uden reoler, er det ofte meget begrænset, hvor højt du kan stable,” forklarer Jes Hedelund Boelt, Key Account Manager hos EAB Lagerindretning A/S.

Derfor kan Radioshuttle™ være den manglende brik i puslespillet for et optimalt kørende lager.

“Radioshuttle™ er førende teknologi inden for håndtering af lastpaller i en dybdestablingsreol. Du placerer den i reolen og placerer pallen oven på den. Den kører så automatisk pallen ind i bunden af reolen (LIFO eller FIFO-system) og vender derefter tom tilbage til fronten af reolen. På den måde kan reolen pakkes uden, at gaffeltrucken skal ind i reolens kanaler,” forklarer Jes Hedelund Boelt.

Verden over flytter Radioshuttle™ paller med alle mulige forskellige slags indhold. I Danmark har EAB Lagerindretning A/S leveret over 150.000 pallepladser betjent af Radioshuttle™ til kunder.

 

Læs hele casen her >>

Del

Indsendt nedenfor

Lignende nyheder

EAB tager endnu et skridt i sin bæredygtighedsindsats og bruger emissionsfrit stål til profilprodukt

Stålet har en plads i fremtiden “Hos EAB er vi overbeviste om, at stål fortsat vil have en plads som konstruktionsmateriale i fremtiden. Som en stor indkøber af stål ønsker vi at leve op til vores ansvar ved at drive og tage aktivt del i udviklingen af fossilfrie alternativer. Det gør vi dels ved at…

Læse hele nyheden

HI-Tech & Industri Messe

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 3.-5. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle. Endvidere viser vi vore pallereoler og andre smarte lagerløsninger til dit lager. Med egen udvikling, konstruktion, produktion, et stort know-how og erfaring med flere forskellige typer af…

Læse hele nyheden

Radio shuttle giver Cyklop 80% flere pallepladser på det eksisterende areal

Da Cyklop samlede afdelingerne og flyttede deres lagervirksomhed, havde de brug for at maksimere antallet af pallepladser på det eksisterende areal. De havde også brug for en effektiv håndtering af paller i forskellige størrelser, hvor de samtidig kunne benytte FIFO-metoden på den mest effektive måde.

Læse hele nyheden