You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Da Cyklop samlede afdelingerne og flyttede deres lagervirksomhed fra Nässjö til Burseryd, havde de brug for at maksimere antallet af pallepladser på det eksisterende areal. De havde også brug for en effektiv håndtering af paller i forskellige størrelser, hvor de samtidig kunne benytte FIFO-metoden på den mest effektive måde. Vi kiggede allerede tidligt i processen på EABs Radioshuttle, som det bedste alternativ, og vi er glade for at have fået leveret den rigtige løsning.

Med Radioshuttle er Cyklop i stand til at udnytte lokalernes kapacitet fuldt ud og har fået plads til op til 80 % flere paller, end de ville have haft med traditionelle pallereoler. Før flytningen havde de en traditionel lagerhåndtering, men da de implementerede Radioshuttle, skiftede de til FIFO, first-in-first-out. Dette reducerede den manuelle håndtering betydeligt, og man sparede både plads og tid på en meget omkostningseffektiv måde. Da Radioshuttle kan tilpasses, blev systemet opbygget i forhold til den typiske pallestørrelse, som Cyklops bruger, i stedet for en standard EU-palle, hvilket betød at udnyttelsesgraden blev meget større.

Cyklop AB er et datterselskab af Cyklop International, en verdensomspændende virksomhed og leverandør inden for emballageindustrien med hovedsæde i Køln. De har mere end 750 medarbejdere og er repræsenteret i mere end 50 lande. I Burseryd udvikler og fremstiller Cyklop semi- og fuldautomatiske løsninger til emballageindustrien.

Hos EAB er vi stolte over at være leverandør til et lokalt producerende firma.

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter

Lignende nyheder

HI-TecH & Industri Messe

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 3.-5. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle. Endvidere viser vi vore pallereoler og andre smarte lagerløsninger til dit lager. Med egen udvikling, konstruktion, produktion, et stort know-how og erfaring med flere forskellige typer af…

Læse hele nyheden