EAB ser lyst på fremtiden og udvider lokalt for et holdbart Smållandsstenar.

I tider med bekymring i ind-og udland styrkes vi i vores tro på, at en lokal satsning er den rigtige vej for os. For EAB er det især vigtigt i tider, hvor man nu under Corona-krisen ser fremad og tør have tillid til fremtiden og investere. I 2020 bygger vi flere kontorer og større kantine for at EAB-familien kan blive større. Hvis vi er stærke lokalt, er vi stærke globalt.

En fantastisk udvikling i de senere år har givet os pladsproblemer. I 2018/2019 blev produktionen udvidet med 13.500 m², og nu er det på tide, at det næste byggeprojekt starter. Udvidelsen af ​​kontorer giver mulighed for 15 nye arbejdspladser og et nyt konferencelokale. Som en del af miljøarbejdet på EAB genanvendes inventar, døre og vinduer fra de dele, der renoveres og genopbygges.

For os udgør Smållandsstenar en så ekstremt vigtig del af vores forretning. Det er her rødderne og kulturen er. Derfor vælger vi at bygge og udvide netop i Smålandsstenar. Vi er en familievirksomhed i en lille by, hvor mange kender hinanden. EAB-familien består af alle vores ansatte og deres familier, siger Per-Åke Andersson, administrerende direktør og medejer.

Hos EAB er det vigtigt at være i stand til at spise og tale sammen i pauserne, og selvfølgelig skal alle have plads til at gøre dette på samme tid. Kantinen der tilbyder subsidieret frokost, udvides til at byde flere kolleger velkommen og skabe plads til yderligere 50 spisegæster.

Brug for mere personale
Medarbejdere er EABs vigtigste aktiv, og vi arbejder aktivt for at være en attraktiv arbejdsgiver og for at udvikle og sikre lokalområdet med tilvejebringelse af kvalifikationer.

I øjeblikket søger vi to automatiseringsteknikker til hovedafdelingen i Smålandsstenar, og der er håb om flere rekrutteringer i den nærmeste fremtid. For et levende samfund er kvalificerede jobmuligheder en nøglefaktor, da man ikke behøver at flytte for at kunne få et tilfredsstillende job.

At fortsætte med at vove at investere i tider som denne er vigtigt for EAB, men også for samfundet som helhed. Det kommer en tid efter Corona, og så vil vi være klar og fortsætte vores udviklingsrejse – både lokalt og globalt, siger Per-Åke Andersson.

For mere information kontakt: Per-Åke Andersson, administrerende direktør, EAB, tlf 0046 371-340 40 alt. per-ake.andersson@eab.se

Om EAB
EAB i Smålandsstenar udvikler, fremstiller, sælger og installerer stålbygninger, lagre og porte. Virksomheden har egne virksomheder i Norge, Finland, Holland, Tjekkiet, Canada og Danmark. Stålbygninger og porte sælges fortrinsvis på det nordiske marked. EABs lagersystem sælges over hele verden. Fælles for virksomhedens tre produktgrupper er EAB “Engineering Principles” ™, det vil sige den unikke måde, hvorpå EAB konstruerer og handler for at opfylde sit kundeløfte – Det holder. EAB er en familieejet virksomhed med 250 ansatte, der omsætter for ca. 1,3 mio. SEK.