You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Recipharm er en svensk medicinalvirksomhed inden for kontraktproduktion. Til et af sine lagre i Sverige har man valgt EAB som leverandør af lagerindretning. EAB er blevet betroet opgaven med at flytte og montere Recipharms nye smalgangslager.

Omkring 3.000 pallepladser er blevet afmonteret og genbrugt i det nye anlæg, som rummer lidt over 5.200 pallepladser, når alt er klart. På lageret håndteres hovedsageligt hele paller in & out, og derfor har man valgt at bruge loopstyrede smalgangstrucks for at udnytte gulvpladsen bedst muligt.

I den lidt højere del (10 m) lagres næsten 2 pallepladser/m2.

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter

Lignende nyheder

40.000 pallepladser til Nowaste Logistics

EAB leverer 40.000 pallepladser til Nowaste Logistics. Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden om løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.

Læse hele nyheden
Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Nyt lager hos et ungt og ekspansivt firma

Watt Heating i Eslöver er en ung og ekspansiv virksomhed, som sælger produkter til vandbåren varme. For at kunne fortsætte deres ekspansive vækst, flyttede de i 2020 ind i meget større og bedre egnede lokaler i Eslöv.

Læse hele nyheden

Forskellige pallereolløsninger hos 1337 Logistics

Zimply Solved er en virksomhed, der oprindeligt fokuserede på rådgivning inden for logistik. For at udvide mulighederne for at hjælpe deres kunder valgte de også at investere i tredjepartslogistik, dvs. at styre hele logistik- og forsyningskæden som en tredjepart mellem producent og kunde.

Læse hele nyheden