You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Efter mere end 30 år i drift var det på tide at udskifte de gamle EAB-porte, og vi er glade for, at valget faldt på vores porte igen. Kunden er Fransson Bygg i Värnamo, og vi er taknemmelige for, at de har vist os den tillid, at vi kan levere til deres projekt igen.

Portene til en bygning som Toyota Bil-Center, skal være både flotte og funktionelle. At kombinere funktion og udseende er hverdag for os, og vi har mange muligheder for at tilpasse vores porte til kundens ønsker.


Ved udleveringshallen til ​​de nye biler faldt valget på en glasfoldeport, og til de andre haller som værksted, dækhotel og vaskehal blev der valgt foldeporte med grå metal og en række vinduer.

”Vi har god kontakt med både sælgere og montører i forbindelse med hvert eneste projekt. Du kan altid stole på, at kvaliteten er i orden, både når det gælder porten og montagen af ​​porten

– Anders Fransson, medejer af Fransson Bygg.

Den samlede levering bestod af 14 foldeporte, 1 dør og 1 svingport, som alle håndbetjenes og monteres af EABs portmontører. Læs mere om EABs porte.

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter

Lignende nyheder

”Vi blev anbefalet at købe EAB-porte, og vi er meget tilfredse med den beslutning”

Kyllingerne på Sundfågel har fået en ny stald, og EAB har haft det privilegie at levere porte til bygningen via vores kunde Lindbergs Bygg i Bergkvara. Den topmoderne stald er udstyret, så den lever op til Sveriges strenge krav til dyrehold og bæredygtighed.

Læse hele nyheden