You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Kyllingerne på Sundfågel har fået en ny stald, og EAB har haft det privilegie at levere porte til bygningen via vores kunde Lindbergs Bygg i Bergkvara. Den topmoderne stald er udstyret, så den lever op til Sveriges strenge krav til dyrehold og bæredygtighed.

Ud over stalden har vi også leveret porte til deres nybyggede fyringsanlæg med et moderne træpillefyr. Sammen med de moderne varmevekslere, som blev installeret i de nye stalde, er det lykkedes dem næsten at halvere varmeforbruget.

Sundfågel er en familieejet virksomhed, der nu drives af tredje generation. Virksomheden blev grundlagt i 1965, da Bo Johanssons far startede med slagtekyllinger, og er gradvist vokset gennem årene. I dag er det Bos datter Sara, der har hovedansvaret for virksomheden.

”Portene fungerer rigtig godt! Det er en ensartet og pæn kontrast til betonen. Vi blev anbefalet at købe EAB-porte, og vi er meget tilfredse med den beslutning ”

– Bo Johansson.

I den nye stald er der plads til 104.000 kyllinger i to afdelinger, men i hele anlægget er der plads til i alt 180.000 kyllinger. Gården er på ca. 150 hektar, hvoraf 90 hektar er agerjord, hvor der dyrkes hvede, som bruges som foder til kyllingerne.

Til dette projekt leverede EAB 4 foldeporte med indfældede døre og 12 døre. Alle porte er varmgalvaniserede og malet helt i sort for den bedste korrosionsbeskyttelse. Porte og døre er godt isoleret med et kuldebrydende termolag for bedste isolering. Når kyllingerne er små, er det vigtigt, at temperaturen er korrekt i staldene, og at kyllingerne ikke udsættes for træk.

Anders Karlsson hos Lindbergs Bygg i Bergkvara har leveret portene og er yderst tilfreds med samarbejdet med EAB.


– Jeg har arbejdet sammen med EAB i cirka 25 år, hovedsageligt i forbindelse med porte, men vi har også inventar til håndtering af træ og lister i vores ”drive in”, som også kommer fra EAB. Vi har i samarbejde med EAB udarbejdet vores kundetilbud parallelt. EAB er en stabil leverandør med solide produkter, der er tilpasset brugernes behov, og sammen med EAB har vi hos Lindbergs Bygg skabt et stramt koncept. EABs sælgere har stor paratviden om virksomhedens produkter, og EAB reagerer hurtigt under forretningsprocessen. Vi føler os altid trygge, når vi har solgt og leveret porte fra EAB. Det er et godt bevis på dette, når kunderne vender tilbage for at bestille flere porte. Jeg plejer at sige at “man aldrig bliver bedre end sin leverandør”, og EAB er en af vores mest stabile forretningspartnere.

Læs mere om vores porte her.

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter