You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

EAB udstiller på HI-Tech & Industri messen i Herning 3.-5. oktober. Her viser vi vores patenterede system Radioshuttle, som vi var de første i verden til at udvikle.

Endvidere viser vi vore pallereoler og andre smarte lagerløsninger til dit lager.

Med egen udvikling, konstruktion, produktion, et stort know-how og erfaring med flere forskellige typer af lagre, hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning.

Radioshuttle EAB

Let’s talk Radioshuttle™

Det fuldautomatiske pallehåndteringssystem Radioshuttle™ er måske EABs mest værdsatte løsning. Radioshuttle™, der i øjeblikket flytter 116.000 paller rundt omkring i hele verden, er en revolution inden for lager og logistik, og muliggør større effektivitet og bedre udnyttelse af lagerpladsen end nogensinde før.

Læs mere

Læs mere om messen

När HI Tech & Industry Scandinavia åbner dørene igen i 2023, er det som 60 års jubilar.

Igennem årene er HI-messen blevet et mødested og vidensforum for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

Læs mere

Får din gratis billet her:

Registrer dig allerede nu og få din gratis billet tilsendt på mail!

Klik her

KOM & MØD OS

Lars
Jacobsen Direktør

+45 2620 4801
lars.jacobsen@eab.dk

Jes Hedelund Boelt
Key Account Manager

+45 4060 8711
jes.boelt@eab.dk

Morten Salomonsen Salgskonsulent

+45 2624 0508
morten.salomonsen@eab.dk

Torben
Rosted Salgskonsultent

+45 4060 0594
torben.rosted@eab.dk

Silvana
Hristova Salgskonsulent

+45 276 210 10
silvana.hristova@eab.dk

LOGO eab

Case

Se lige hvordan vi har hjulpet Makita udnytte sit nye lager bedre.

For Erik var det ikke kun et spørgsmål om pris og at få den løsning, der gav plads til flest mulige varer. Han lagde også vægt på, at der var en god menneskelig relation til leverandøren, hvilket endte med at blive udslagsgivende for Makitas valg af EAB som samarbejdspartner.  “Undervejs var jeg ikke i tvivl…
Læs mere her
Når en Danmarks største leverandører af medicoprodukter der driver lager og forsendelser i store dele af Europa, skal bygge et nyt lager-domicil, er der mange elementer, der skal overvejes og mange regler, der skal overholdes. Et førende lager-domicil inden for sundhedsbranchen I samarbejde med EAB havde virksomheden en ambition om at bygge et helt nyt…
Læs mere her