You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Lars-Göran Fahlén, eller Lasse som de fleste kalder ham, kender vores porte ud og ind.

> Hvem er du, og hvad arbejder du med?
– Mit navn er Lars-Göran Fahlén, eller bare Lasse som de fleste kalder mig. Jeg bor i Smålandsstenar og elsker skov og natur. Jeg har arbejdet som sælger hos EAB siden 1988.
> Hvordan ser din arbejdsdag ud som portsælger hos EAB?
– Det er meget forskelligt. Jeg udarbejder tilbud og ordrer, taler med kunder og har megen kontakt med produktionen her EAB. Det er et sjovt og meget varieret arbejde. Takket være vores store udvalg af forskellige porte er der ikke to projekter, der er ens. Jeg har kontakt med mange forskellige mennesker, alt lige fra arkitekter og bygherrer til kunder og kolleger på fabrikken. Der er ikke to dage, der er ens! Måske er det derfor, at jeg har været så glad for mit arbejde i alle disse år.

> Du har været med på en spændende rejse i løbet af årene. Hvordan føles det?
– På det ”gamle” EAB, hvor jeg startede i sin tid, var vi omkring 80 ansatte, hvoraf ca. 10 var ansat på kontoret. I dag, 32 år senere, er vi tæt på 250 ansatte, virksomheden er vokset enormt, og i dag har EAB et meget stort marked både i Sverige og i udlandet. Så mit job har selvfølgelig ændret sig en hel del gennem årene. Den familiære følelse er her stadig og jeg synes det er godt, at man formået at bevare den.

> Hvad ser du som den største udvikling i portafdelingen?
– At have været i stand til at følge denne store udvikling, der har fundet sted, er meget sjovt. Tidligere var portene stort set bare almindelige industriporte. I dag kan du vælge at skræddersy portene helt efter dine egne ønsker. Med nutidens muligheder for at vælge design, farve og materiale bliver porten en del af facadeudsmykningen. Vi er et rigtigt professionel team i portafdelingen! Al produktion foregår manuelt på vores fabrik i Smålandsstenar. Vi maler vores porte i portafdelingens egen malerafdeling, hvor du frit kan vælge, hvilken farve du vil have. Vi har flere forskellige isoleringsmuligheder at vælge imellem, hvilket vi er de eneste på markedet, der kan tilbyde. At man derudover kan vælge automatiske porte, betyder, at det er meget nemmere at holde portene lukket og dermed sikre et bedre miljø. I dag er det jo så meget mere end bare almindelige porte. Vi fremstiller alt fra glasvægge til kontoret til træbeklædte porte til lader, valgmulighederne er uendelige. Det er en virkelig sjov udvikling!

Del

Indsendt nedenfor

Relaterede produkter