Postnord er en førende aktør inden for logistiktjenester i Skandinavien. Udover den almindelige post- og pakketjeneste, yder Postnord f.eks. også en meget omfattende håndtering af TPL (tredjepartslogistik) der er en fuldstændig styring af kundens fragt-flow.
I Sverige er der flere virksomheder af denne type som tilbyder logistiktjenester.
I Danmark havde Postnord terminaler og kontorer på en række mindre steder i Storkøbenhavn, i ældre ejendomme. For at imødekomme den øgede efterspørgsel, og for at kunne tilbyde både små og store kunder disse tjenester, har Postnord i løbet af vinteren 2017/2018, bygget et stort logistikcenter i Køge.
Logistikcenteret er placeret meget strategisk, for både styring af importvarer fra Europa, men også for servicering af Øresundsregionen.
Centralen er bygget efter nyeste konstruktionsteknologi, med stor frihøjde, lange frispænd og store arealer til modtagelse/afsendelse af varer.
Centralen er på mere end 30.000 M², og EAB blev betroet at levere en stor mængde lagerinventar af forskellige typer.

For plukning til e-handel, er en sektion indrettet med smalgangstruck, hvor pluk sker fra et stort antal niveauer forsynet med nethylder.
Der er afsnit til almindelig palle-håndtering indrettet med pallereoler for bredgangshåndtering.
Der er også afsnit med dybdestablingsreoler for volumengods, afsnit med grenreoler til langgods og afsnit med lagerreoler til små emner.
Samlet set, er det blevet et imponerende anlæg, hvor EAB har leveret lagerinventar fra store dele af deres produktportefølje.