FIND EN LØSNING, SOM HOLDER

Vi hjælper dig med at optimere dit lager og finde den lagerindretning og løsning, der bedst passer til din virksomhed. Vi indretter alt fra store, højautomatiske lagre med tusindvis af pallereoler til små lagre med nogle få reoler.

FIND LØSNING

Book rådgivning med en af vores eksperter

Bokok rådgivning

Projektering fra idé til levering

Når vi har et nyt projekt, er vi med hele vejen, lige fra behovsanalysen over ideen til den endelige reol på stedet.

Få hjælp til dit projekt

Eftersyn af dine reoler

Et eksperteftersyn af dine reoler foretages af en teknisk kyndig/kompetent person mindst én gang om året. EAB tilbyder eftersyn af alle færdige installationer.

Eftersyn af reoler

Nyheder om Lagerindretning

Lars Endrup Jacobsen ny adm.direktør for EAB Lagerindretning A/S

Det er med stor glæde, at EAB kan meddele, at Lars Endrup Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør for EAB Lagerindretning A/S. I sin rolle som administrerende direktør vil Lars have det strategiske ansvar for selskabets udvikling på det danske marked og frem for alt have et stort operativt ansvar inden for salg, markedet og projektledelse. For EAB indebærer rekrutteringen en stor satsning på det danske marked, hvor man ser et stort vækstpotentiale.

Læse hele nyheden

40.000 pallepladser til Nowaste Logistics

EAB leverer 40.000 pallepladser til Nowaste Logistics. Nowaste Logistics i Helsingborg er en af Sveriges førende 3PL-virksomheder med unik viden om løsning af logistikudfordringer af forskellig art. På de forskellige terminaler i Helsingborg håndteres for eksempel fødevarer, mode, teknologiartikler, byggeprodukter og møbler.

Læse hele nyheden

Nyt lager hos et ungt og ekspansivt firma

Watt Heating i Eslöver er en ung og ekspansiv virksomhed, som sælger produkter til vandbåren varme. For at kunne fortsætte deres ekspansive vækst, flyttede de i 2020 ind i meget større og bedre egnede lokaler i Eslöv.

Læse hele nyheden