På tirsdag åbner dørene for HI Messen i Herning. Messen afholdes i dagene 1. til 3. Oktober 2019.

EAB deltager naturligvis på Messen, og vi glæder os til at møde vore kunder til en snak på vor stand, hvor vi byder på en forfriskning.

EAB præsentere Radioshuttle™ 6,0 – Et markedsførende system til automatisk håndtering af paller, som er en stor international succes.

Vi var først på markedet med denne type automatiske volumenhåndtering af paller, som nu er den jette generation af Radioshuttle™ – en effektiv lagerhåndtering med erfaringer fra over 1500 installationer verden over.

Klar til fremtiden
Et kommunikationssystem i tråd med Industri 4.0.
Radioshuttle™ 6,0 er udstyret med ny teknologi, der er tilpasset til at overholde Industry 4.0, som er et kollektivt udtryk, der anvendes i branchen til en række teknologier inden for automation, procesindustrien,
IT og produktionsteknologi. Konceptet er forbundet til Internettet of Things (IoT) og betyder, at hvert produkt i håndteringsskæden bærer information om, hvor den skal hen, og hvordan man håndtere lageret på den bedste måde.
Formålet er at reducere skift og nedetider, færre fejl, større fleksibilitet og ingen tidskrævende programmering.

Besøg EAB Lagerindretning på stand H-6110. Her kan du få en demonstration af Radioshuttle ™ og se hvordan den kan hjælpe dig på dit lager.

Print dit gratis adgangskort til messen [klik her]